Godelieve Meeuwissen

Godelieve (1973) is oprichter van Godelieve Meeuwissen & Company. Met haar bedrijf doet ze er alles aan om ervoor te zorgen dat iedereen in Nederland met plezier en voldoening kan werken. Ze is super gedreven om organisaties te helpen bij Employer Excellence: om een aantrekkelijke werkgever te zijn voor nieuwe mensen én voor mensen die er al tig jaar werken. 

Als enthousiaste trainer en coach heeft zij al vele organisaties geholpen met Employer Excellence. Godelieve studeerde bedrijfskunde (BBA bachelor) aan Universiteit Nyenrode en haalde haar master Bedrijfseconomie aan de Universiteit van Amsterdam. Ook deed zij een driejarige opleiding voor toegepaste psychologie en veranderkunde.

Ze is niet normaal leergierig en vertaalt nieuwe, wetenschappelijke inzichten altijd weer naar praktische handvatten. Op jonge leeftijd gaf ze al leiding aan tientallen verkoopmedewerkers van V&D en werkte ze als manager bedrijfsbureau bij Wehkamp. Ook was zij organisatieadviseur bij bureau Berenschot. Bij ieder van die functies leerde ze zich drie slagen in de rondte. Haar ervaringen, ook de minder leuke, neemt ze mee tot op de dag van vandaag. 

Al jarenlang voert Godelieve zo’n 80 procent van de gesprekken met haar klanten telefonisch of via Zoom, MS Teams, Webex, of wat dan ook :). Een paar keer per jaar zien ze elkaar, maar daar blijft het dan ook bij. 

Sommige van haar klanten wonen in het buitenland en heeft ze zelfs nog nooit gezien. Wil je kennismaken met Godelieve? Bel haar gerust rechtstreeks via 06 3033 1901. Of stuur een WhatsApp berichtje.

Wil je wekelijks een kersverse frisse werkinspiratiemail ontvangen van Godelieve? Laat hier dan je gegevens achter. 

Godelieve in de media

We zijn momenteel de website aan het updaten met de artikelen die over Godelieve en/of haar boek in de media verschenen. 

Binnenkort vind je Godelieve’s stukken uit onder andere de Volkskrant, het Algemeen Dagblad, PW magazine, Vakblad Arbo, RTL nieuws en Dagblad Trouw. Ook kun je straks haar bijdrage terugluisteren die ze gaf voor BNR Radio.