Coaching en training voor toegepast leiderschap

Aangenaam kennismaken. Mijn naam is Godelieve Meeuwissen (1973) en ik werk als coach, trainer en adviseur voor  directies, leidinggevenden en management teams. Je kent me misschien van mijn boeken ‘Zin houden in je werk’ of ‘Inspirerend leiderschap’.

Momenteel is mijn website ‘under construction’. Vanaf 21 maart 2024 lanceer ik namelijk een gloednieuw bedrijf: de School voor Toegepast Leiderschap. Met een klein team ben ik achter de schermen druk in de weer. Werken was werkelijk nog nooit zó leuk! 

Met onze gloednieuwe, hybride school willen we dé aanbieder worden in Nederland en België als het gaat om training en opleiding in leiderschap. Met onze school gaan we een stap verder dan andere aanbieders. Bij onze school ‘moet’ je het geleerde ook daadwerkelijk gaan toepassen. Ik schrijf de ‘moet’ uit beleefdheid tussen haakjes, maar hier zit daadwerkelijk een verplichting. Alleen toegepaste kennis is tenslotte van waarde. Op onze onze school krijg je dus ook integratie-opdrachten. Zeg maar gerust huiswerk. Je krijgt van ons vervolgens persoonlijke feedback en coaching op jouw opdrachten. We werken eigenlijk al jaren zo, maar nu maken we het officieel en voor een veel groter publiek beschikbaar. 

Wil je alvast met ons in gesprek over wat de School voor Toegepast Leiderschap voor jouw organisatie kan betekenen? Bel meteen even met Godelieve op 06 30331901. Ook als je op korte termijn een training, workshop of lezing wilt organiseren kun je gewoon even bellen of mailen.

Via Godelieve’s LinkedIn profiel delen we de laatste informatie en vind je inspirerende blogs. 

Tot gauw spreeks. 

Hartelijke groet, Godelieve Meeuwissen, oprichter School voor Toegepast Leiderschap

ln.nessiwueemeveiledogobfsctd@eveiledog 
06 30331901 – LinkedIn

Scroll naar boven